söndag 18 oktober 2009

Informationsmöte om att bli lägerledare!

Alla vuxna (över tjugo år) som är intresserade av livskunskapsfrågor är välkomna att söka till att bli vuxenledare. Alla ungdomar som har varit på Protus-läger är välkomna att söka till att bli ungdomsledare. Man är också välkommen att åka på läger igen, alla som har varit på ett läger och vill åka igen är välkomna på lägret för 16-18åringar. (och anmäl er snarast om ni vill åka! Vi har redan fått ett tiotal anmälningar!)


Protus håller informationsmöte om vad det innebär att vara ledare på ett Protus läger sommaren 2010! Vi ses måndagen den 2 november klockan 18.00 på Holländargatan 8b. (bakom Centralbadet i Stlhm)


Agenda:
Fika 17.45-18.00
Vad är Protus, 18.00-18.10
Protus sommaren 2009, några korta ledarerfarenheter och upplevelser 18.10-18.20
Vad innebär det att vara Protus-ledare 18.20-18.30
Kort information om vårens Protus ledarutbildningen 18.30-18.40
Frågor och diskussion 18.40- ca 19.00

Maila gärna och säg om du kommer! Bjud med om du vet fler som vill bli Protusledare!Det händer en massa annat i Protus. I allt arbete är alla välkomna att engagera sig!

1. Videoklipp till webben (Protus ska lägga upp små intervjuer med f.d deltagare, ledare och föräldrar om Protus på vår webb, inspelning kommer att ske 1 november i Vasastan. Kontakta Carl-Michael Herlöfsson om vi får intervjua dig.

2. Café/klubblokal (om du vill hjälpa Protus att hitta en klubblokal så kontakta Karim. )

3 . Tidning (om du vill engagera dig i skapandet av en Protustidning så kontakta Laura, Natalie Mi eller Claes )

4. Ledarutbildning (om du vill hjälpa till att utforma och genomföra Protus ledarutbildningar i vår kontakta Evelina

5. Vinterresa (om du vill engagera i Protus eventuella resa till fjällen så kontakta Tim

6. Kulturutskottet (om du vill engagera dig i Protus musik, filmer, litteratur etc på sommarens läger kontakta Ulrika

7. Sommarens lägerprogram (om du vill engagera dig i utformandet av lägerprogrammet för sommarens läger 2010 kontakta någon av de fyra lägeransvariga Harry, Ulrika, Evelina eller Pedde,

8. Övrigt (om du vill göra ngt annat på eget initiativ i Protus är du välkommen att kontakta styrelsen i Protus. Den består av Harry McNeil, Maria Josefsson, Karim Jebari., Åsa Johansson, Tomas Björkman, Claes Nordén. Kontakt på info@protus.se )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar