måndag 20 juli 2009

Prometheus

Så var ett halvårs intensivt arbete med att bygga upp organisationen och planera de första livskunskapslägrena färdigt. Fas ett avklarat, med stor succé. Protus Sverige är etablerat!

TACK alla som har hjälpt till!!! Alltifrån input på programmet, workshops, idéer, mediekontakter, coaching, etc. etc.

Det blev till succé. Deltagarnas reflektioner sista dagarna, utvärderingarna och allas utveckling och nya insikter säger iaf så. Inspirerande deltagare, makalöst duktiga ledare (Grymt jobbat Åsa, Daniel, Eden, Arne, Pedde, Natalie, Alexandra, Lucia, Jennie, Laura, Alexander, Tim, Fredrik, Jonatan, Sara, Monika, Maria, Evelina, Ulrika, Karim!)

Det var fantastiskt att se deltagare bli till en grupp med stark gemenskap, få nya vänner och börja utforska livets stora frågor såsom framtiden, lycka och sorg eller relationer och kärlek. Lika fantastiskt har det varit att åka ring efter båten, spela fotboll i skymningen och grilla marschmallows runt elden.

Läs det fina lägerreportaget på Dagens Nyheters sajt! http://www.dn.se/sthlm/unga-pratar-for-livet-pa-sommarlager-1.899975

Protus är en ideell förening som bygger på frivilliga krafter – du är varmt välkommen att engagera dig i föreningen! Det finns massor att göra med att följa upp årets läger och inför lägrena nästa sommar. Då kommer vi att hålla till på vår egen ö Ekskäret där vår vackra lägergård f.n byggs. (se ön på http://www.protus.se/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=15
Fler läger, vacker ytterskärgård och fortsatta diskussioner om livet...

Slutligen ett stort tack till Stiftelsen Människan (Tomas och Claes) och Prometheus i Finland som har möjliggjort Protus etablering i Sverige.


Trevlig sommar!

/Harry
Ordförande Protus 2009.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar